Navigatie:    Nieuws

Kort LRT Nieuws

Motor Reviews
Nieuw op LRT: Motor reviews! We hebben een nieuw gedeelte op LRT dat gevuld zal gaan worden met motor reviews, het eerste artikel staat inmiddels online! (13) Commentaar
 

Aankomende LRT evenementen

No Events

Advertentie

LRT`er van de maand - oktober 2010
geschreven door Crimi-Nele   
Friday 01 October 2010

LRT`er van de maand - oktober 2010
LRT`er van de maand - oktober 2010
En zo ben je Lrt'er van de maand en zo ben je weer gewoon een lid van het gewone volk, het voetvolk, het plebs...Smile


En zo vliegt de maand ook om en is het dan mijn beurt om een nieuwe King of Queen uit te kiezen! Een aantal nachten vol tobben, piekeren en lijstjes afgaan en een aantal afwijzingen verder, viel me opeens wat in. Ik herinner me een heel speciale zondag in maart, 15 maart om precies te zijn...Na een oproep van ondergetekende in het Wanna Ride topic stond een groepje van 15 bij de Geusselt, klaar om de weg op te sjeezen. De groep verdeelde zich een beetje met voorrijders en we spraken af bij de Griesdeck. Ja, ook onze lieve Elton was erbij...


De meeste gezichten waren bekend, maar ook twee nieuwe gezichten blonken van voorpret op die mooie zonnige maartse zondag. Deze twee nieuwelingetjes plaatsten zich achter een voorrijder die beloofde het rustig aan te doen. Het drieledig groepje waar ik deel van uitmaakte reed weg bij de basisgroep en besloot via een andere weg naar de Griesdeck te gaan. Onderweg kwamen we het "rustige" groepje tegen en gingen er in volle vaart aan voorbij. De nieuwelingen schrokken zich een hoedje en keken ons naderhand bij de Griesdeck met verschrikte ogen aan haha! Later die maand bleek onze Lrt'er van de maand in dezelfde sportschool te trainen en toen ik hem daar tegen kwam, kreeg ik te horen dat ik niet goed bij mijn hoofd was! Nu we een jaartje verder zijn heeft ie zichzelf ook helemaal ontplooid tot een verstandige en sportieve rijder.

Hij heeft er bloed, zweet, tranen en vooral veel geplaag voor moeten doorstaan. Maar mag ik jullie voorstellen, één van onze jongste telgen, de nieuwe Lrt'er van de maand oktober:

 

 

 

 

 

(45) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - september 2010
geschreven door Meneer de Uil   
Wednesday 01 September 2010

LRT`er van de maand - september 2010
LRT`er van de maand - september 2010
tja, nu is het aan mij.... Rolleyes keuzes maken doen we bij alles, iedere dag tientallen keren. zelden hoeven we daar over na te denken. vaak onbewust doen we dat toch: opstaan of nog even blijven liggen..... vandaag de sneakers of toch maar de nette schoenen..... naar de appie of toch naar de plus, overal hebben we een keuze in zonder dat we het beseffen. en als we dat dan toch beseffen maak je dus een keuze die belangrijker is als al die andere. zo als deze: de lrt'er van september ......

een vrolijk iemand waar je mee kunt lachen, een ouwehoer eerste klas hehe. Het is al een tijdje wat stiller rond deze persoon dus ik dacht om daar eens wat verandering in te brengen, kortom: geniet ervan!!!

greetzz Rene

 

 

 

 

 

(58) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - augustus 2010
geschreven door Manospeed   
Sunday 01 August 2010

LRT`er van de maand - augustus 2010
LRT`er van de maand - augustus 2010
Om maar even een cliché aan te halen; het is erg lastig om een opvolger te vinden voor de LVDM-rubriek. Er zaten genoeg keuzes in mijn hoofd, maar toch moet je op een gegeven moment de knoop doorhakken.

De LRT’er die deze maand in de spotlight staat is tevens de eerste LRT’er die ik heb leren kennen buiten het forum om, en dat heeft toch wel een zekere indruk achter gelaten. Het is iemand die in weer en wind met plezier op zijn motor springt, en daarom zeker het predikaat ‘bikkel’ verdient.

Ik hoop dat we elkaar nog vaak zullen zien tijdens een van de ritten, en in the meanwhile: geniet van deze maand!

Grtz

Manospeed

(52) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - juli 2010
geschreven door Fos4   
Thursday 01 July 2010

LRT`er van de maand - juli 2010
LRT`er van de maand - juli 2010
Opeens ben je LRTVDM, en realiseer je dat je ook weer een waardige opvolger moet vinden.
Je gaat de topics af, en realiseert dat er toch al veel de revue gepasseerd zijn. Je denkt aan die ene waarmee je een geweldige band hebt...oeps ook al geweest. Dan die andere waarmee je toen een superrit hebt gehad...Ook al.
Euh.... dan nog die wat je met je motor heeft geholpen... Verdorie ook al... Wat nu....

Je graaft diep in je geheugen, en dan valt het kwartje...
Iemand die eens met je mee de Eiffel is in geweest.

Zo ben ik bij mijn keuze voor deze LRTVDM gekomen.

Kerel, geniet ervan.

GreetZ
Fos4

 

 

 

 

(59) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - juni 2010
geschreven door Okki   
Tuesday 01 June 2010

LRT`er van de maand - juni 2010
LRT`er van de maand - juni 2010
Edit van redactie: de LRT'er van deze maand had wat vertraging, niet door de vorige LVDM, die leverde op tijd aan. De redactie zelf had door omstandigheden nu pas tijd voor publicatie.

Okki: ik had de leuke taak om een nieuwe LRT'er Van De Maand te zoeken.

Tjsa, er zijn er al zoveel geweest en ik dacht dat degene die ik uitgekozen had ook al eens LVDM was geweest, maar niet dus.
De LRT-er van deze maand heb ik leren kennen bij de Rurbergrit voor beginners en hij heeft me tijdens die rit toch wel wat nieuwe kneepjes bijgebracht. Daarnaast kan ik altijd op hem rekenen, en ik weet velen met mij.
 
 
 
 
(65) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - mei 2010
geschreven door FastDave   
Saturday 01 May 2010

LRT`er van de maand - mei 2010
LRT`er van de maand - mei 2010
De LRTer van deze maand is iemand die ik heb leren kennen als een groot motor enthousiast, hij rijd zowel crossmotor, race als ook koffiemolen Harley Davidson, en dat is op dit forum toch uiterst ongewoon.
Hij is zeer actief op dit forum op bijna alle topics en verdiend dan ook deze nominatie, daarbij heeft hij deze maand nog een feestje! Wave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(83) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - april 2010
geschreven door Robson   
Thursday 01 April 2010
LRT`er van de maand - april 2010
LRT`er van de maand - april 2010
Fastdave is een persoon die, zoals ze dat zo leuk in het Engels zeggen, een echte “Petrolhead” is. Iemand die benzine in zijn aderen heeft lopen!

Ik vind het geweldig om te zien dat hij buiten de motorzaak om ook nog veel met motoren bezig is, dan kan het niet anders zijn dat je een enorme liefde voor motoren hebt.

Vaak is hij ook te vinden op LRT en staat hij open voor vragen, suggesties of  kritiek omtrend zijn motorzaak Bikes Unlimited.

Verder vind ik dat hij serieus aan de weg aan het timmeren is om een goede reputatie op te bouwen in de regio, zo’n vakmensen zijn goud waard!

Maar ook omdat hij een hele aardige kerel is en veel leuke dingen heeft gedaan voor het LRT vind ik het een terechte keuze om hem LRT-er van de maand april te maken!

 

(60) Commentaar
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 16 van 153

Advertenties

Syndicate