Navigatie:    Nieuws

Kort LRT Nieuws

Motor Reviews
Nieuw op LRT: Motor reviews! We hebben een nieuw gedeelte op LRT dat gevuld zal gaan worden met motor reviews, het eerste artikel staat inmiddels online! (13) Commentaar
 

Aankomende LRT evenementen

No Events

Advertentie

LRT`er van de maand - september 2007
geschreven door Jinx   
Friday 31 August 2007

LRT`er van de maand september 2007
LRT`er van de maand september 2007
Na een maand waarin LRT meer stond voor Luiers, Rompertjes en Toeschietreflex, zijn we weer terug met de volgende LRT'er van de Maand. Eigenlijk die van augustus dus, maar we hebben Leen B twee maanden van zijn roem laten genieten.

Het fijne (en makkelijke) van het schrijven over deze LRT'er van de Maand is dat ik hem al heel lang ken. Vanaf de middelbare school om precies te zijn en dat is voor ons allebei toch al een hele tijd geleden. Het interview werd dan ook al gauw het ophalen van herinneringen aan die periode.

 Uit mijn ervaring kan ik twee dingen over hem zeggen:

- Hij is in de tijd dat ik hem ken nauwelijks veranderd.

- Alles wat hij doet, zegt en meemaakt is larger than life.

 Oordeel zelf aan de hand van onderstaand interview.

 

(53) Commentaar
Lees meer...
 
Duotest Kawasaki ZZR1400 en Honda CBF1000
geschreven door Cyberbob   
Saturday 18 August 2007
ZZR1400 & CBF1000
ZZR1400 & CBF1000
Inleiding
 
Een vluchtige blik op m’n horloge. Over 20 minuutjes staan 2 testmotoren klaar en ik sta hier in een vervloekte file. De tijd begint te dringen. Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel aan te laat komen voor een afspraak. Zeker op een dag als vandaag als een van de allersterkte productie-motoren klaar staat om getest te worden. Er komt beweging in de file. Het bejaarde Corsaatje voor me trekt tergend langzaam op. Hij laat een gat vallen van vele meters en verschillende aasgieren maken hier meteen gretig gebruik van. 4,5, 6 auto’s schieten vanuit een zijstraat voor ons de file in. “Geef nou eens gas man”, roep ik in de beslotenheid van m’n auto. Net op het moment dat ik gefrustreerd langs het ‘hoedje-op-leeftijd’ wil stuiven staat de hele meute alweer op de rem. Welgeteld 3 meter zijn we opgeschoven. Denkbeeldig trek ik met m’n tanden de pin uit een handgranaat en gooi die op de ongelukkige bejaarde voor me. Aaaaaaaaaahhhhhhhhh!!!
(37) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - augustus 2007
geschreven door Jinx   
Wednesday 01 August 2007
LRT`er van de maand augustus 2007
LRT`er van de maand augustus 2007
We hebben onze uiterste best gedaan om de LRT'er van de maand Augustus per 1/8 op LRT online te krijgen. Het interview was afgenomen en de foto's stonden klaar. Op 31 Juli besloot onze dochter echter dat ze lang genoeg in haar moeders buik had doorgebracht en sinds haar geboorte leek het wel of er plotseling veel minder dan 24 uur in een dag was. Het artikel dreigde steeds later in de maand geplaatst te worden, en daarom is in overleg met de LRT'er van de maand Augustus besloten het pas per 1 September online te zetten. De LRT'er van de maand Augustus wordt dus LRT'er van de maand September. Met excuses aan de huidige en de aanstaande LRT'er van de maand en aan het LRT lezerspubliek.(10) Commentaar
 
Een LRT’er en zijn passie
geschreven door Cyberbob   
Tuesday 17 July 2007
Suzuki T 250
Suzuki T 250
Inleiding
 
Nog niet zolang geleden hebben we met z’n allen kunnen genieten van Drifter’s techniek topic: ”gestart....Suzuki T 250 wedergeboorte”. Met meer dan 24.000 hits een absolute topper onder de LRT topics. Welke LRT’(st)er kent de wedergeboorte van de T 250 dan ook niet. Aanvankelijk niet meer dan een troosteloos hoopje bijeengeraapt ‘motorspul’ dat achteloos in een kofferbak en werkplaats leek te zijn neergekwakt. Een kaal grijs frame. Losse velgranden waar geen spaak meer inzat. Een losse blauwe tank en een vettig motorblok. Persoonlijk had ik er op dat moment nog geen schakelpookrubbertje om willen verwedden dat het ooit nog goed zou komen met deze hoop onderdelen.
(36) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - juli 2007
geschreven door Jinx   
Saturday 30 June 2007

LRT`er van de maand juli 2007
LRT`er van de maand juli 2007
Nu het ledenaantal van LRT de laatste jaren flink is toegenomen is het onvermijdelijk dat de forumleden elkaar overal en nergens tegen het lijf aanlopen. Er is op het forum zelfs een apart topic hiervoor geopend: Het grote 'Wie heb ik gezien' topic. Vrijwel dagelijks staan hier de al dan niet toevallige ontmoetingen van LRT'ers in vermeld.

De LRT'er van deze maand wil je echter in de weekenden die hij werkt niet tegenkomen. Niet dat hij ónvrunjelik of ongehoebeld is, we zijn voor het interview door hem uiterst warm en gastvrij ontvangen. Het venijn zit 'm in de woorden "hij werkt" want als je hem onder werktijd tegenkomt betekend dat dat je een probleem met je voertuig hebt.

Gezien zijn levensmotto zal hij dat probleem altijd op een snelle en innemende manier oplossen.

Veel leesplezier met het artikel over de nieuwe LRT'er van de maand Juli!

 

(59) Commentaar
Lees meer...
 
KNMV reactie op het ontmoedigen van motorrijden
geschreven door Dax   
Wednesday 06 June 2007

ontmoediging2_intro
KNMV Training
Naar aanleiding van het artikel van Woudenberg met betrekking tot het ontmoedigen van het motorrijden is er een reactie van Patrice Assendelft in Dagblad de Limburger van zaterdag 2 juni gepubliceerd. Patrice is adjunct-directeur van de KNMV. In dit artikel wordt gesteld dat Woudenberg’s uitlatingen ongenuanceerd zijn en zich heeft laten leiden door onjuiste informatie en der halve niet feitelijk is. Zo koppelt hij de geringe verkoop van motoren aan een dalend cijfer van het aantal ongevallen met een motor. Dit is volgens de gegevens van de RdW niet juist. Volgens de RDW is het motorenpark juist gegroeid. Dan verwacht je eerder een toename van het aantal ongevallen. En laat dat nu juist niet het geval zijn: het aantal ongevallen is verminderd. In het artikel geeft Assendelft vervolgens aan waardoor deze daling tot stand komt.

 

(3) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - juni 2007
geschreven door Jinx   
Friday 01 June 2007

LRT'er van de maand juni 2007
LRT'er van de maand juni 2007
Warped1 en ik (Jinx) hebben nu al een redelijk groot aantal LRT'ers van de Maand geinterviewd, en zo langzamerhand zijn we ze gaan indelen in twee groepen: degenen die met hun motor racen en degenen die ermee reizen. Het uit zich natuurlijk meteen in de keuze van hun motor (11. waarom de keuze voor je huidige motor), maar ook in die van kleding (16. leer of textiel) en de manier waarop ze hun vakantie doorbrengen (19. motorvakantie in tent of hotel). Alhoewel hun antwoord op vraag 14. sport of tour hun eigen mening is over in welke groep ze thuishoren, staat het eigenlijke antwoord in de andere vragen.

De LRT'er van de maand juni is duidelijk een echte reiziger. Zijn motorhistorie is misschien niet zo lang, maar zijn reishistorie is des te indrukwekkender. De keuze voor zijn motorfiets en kleding, alles wijst erop dat dit iemand is die een passie heeft voor het reizen per motorfiets. Iemand die de wereld het liefst op de motor wil verkennen en door een motorvizier wil bekijken.

(51) Commentaar
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 80 van 153

Advertenties

Syndicate