Navigatie:    Nieuws

Kort LRT Nieuws

Motor Reviews
Nieuw op LRT: Motor reviews! We hebben een nieuw gedeelte op LRT dat gevuld zal gaan worden met motor reviews, het eerste artikel staat inmiddels online! (13) Commentaar
 

Aankomende LRT evenementen

No Events

Advertentie

De hoorns van Catalunya
geschreven door Twin581   
Monday 02 June 2008
motogp2
circuit van Catalunya
De vogels fluiten buiten en de eerste zonnestralen hebben mijn raam al gepasseerd. Heerlijk is dat, wakker worden. Mijn wekker geeft 8.00 uur aan, als ik uitgerekt mijn bed uit stap om mij voor te bereiden voor de GP kwalificatie. Ongelofelijk wat er na 2 jaar allemaal veranderd is. Ik kan me nog herinneren dat ik automatisch de dekens van de motors haalde als ik de broodjes uit de diepvries ging halen en op de terug weg de sleutel op contact stak om na te gaan of ik straks eerst moet gaan tanken. Nu, 2 jaar later. Doe ik eerst mijn hond naar buiten en mag ik genieten van de vroege rijders die op de randweg voorbij komen knepperen. Wat voor plezier is dat nou MOTORRIJDEN!

OK, ik heb ondertussen mijn plekje terug gevonden op het bed en terwijl warme broodjes netjes langs me liggen, doe ik een poging om een preview te schrijven voor LRT (ik ook met mijn grote mond). En waar begin je dan mee? Waar ga je over schrijven? Gaat het Italië of Spanje worden? Italië is altijd een mooi circuit om over te schrijven. Romantiek en passie tussen rijders en hun motors en het publiek straalt op deze locatie. Aangezien iedereen al een stukje geschreven heeft over het aankomende geknal in Italië. Blijf ik in de poëtische sfeer en kies ik voor het centrum, het hart van de GP, de plaats waar de toreadores hun stieren temmen. Ik ga voor DE HOORNS VAN CATALUNYA(26) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - juni 2008
geschreven door Jinx   
Saturday 31 May 2008

LRT`er van de maand juni 2008
LRT`er van de maand juni 2008
Rondom het bekendmaken van de volgende LRT'er van de maand hangt een sfeer die lijkt op het onthullen van de Oranje selectie door de bondscoach. Talloze geruchten doen de ronde en evenzoveel mogelijke kandidaten passeren daarbij de revue. Mensen die het -of iets- zouden kunnen weten worden gepolst, en aanwijzingen worden gezocht in de meest onschuldige opmerkingen die ze maken.

Laten we een tipje van de sluier oplichten:

De LRT'er van deze maand is....een LRTster van de maand! Dat maakt de lijst van kandidaten al meteen een stuk korter, want alhoewel er steeds meer motorrijdende vrouwen zich aanmelden op LRT, er zijn verhoudingsgewijs nog altijd veel meer mannen dan vrouwen geregistreerd op dit forum.

Ze rijdt zelf motor en schuwt daarbij het vlotte bochtenwerk niet. Zodra ze de kans krijgt gaat ze dan ook op pad met haar motor om haar bochtentechniek te verbeteren.

Verder is ze regelmatig op het forum te vinden, vooral op de shoutbox waar ze haar steentje bijdraagt.

 

 Velen van jullie zullen inmiddels een vermoeden hebben gekregen wie onze sterspeelster is, veel leesplezier met het interview van:

(56) Commentaar
Lees meer...
 
Politie waarschuwt voor motordieven
geschreven door Warped1   
Wednesday 21 May 2008
Motordiefstal N-Limburg
Motordiefstal N-Limburg
De politie van Limburg Noord heeft onlangs buitenlandse motorrijders gewaarschuwd om tijdens hun verblijf in die regio hun voertuigen goed af te sluiten.

Het zijn vooral Duitse en Belgische motoren die worden gestolen omdat de buitenlandse eigenaren denken hun voertuigen alleen met het stuurslot te kunnen afsluiten. Juist dan kunnen motordieven binnen enkele minuten hun slag slaan.

In 2007 werden er in het district Limburg Noord 84 motorfietsen gestolen, in 2008 zijn er dat tot dusver 40. En dat terwijl het toeristische seizoen grotendeels nog voor de boeg ligt. De politie raadt motorrijders aan om gebruik te maken van de combinatie van een remschijfslot en een beugelslot. In Roermond heeft de gemeente speciale motorpalen geplaatst waaraan motorrijders hun motorfietsen goed vast kunnen leggen.

De gemeente Roerdalen heeft inmiddels speciale waarschuwingsborden met Duitse tekst geplaatst om motorrijders attent te maken op het risico dat ze lopen.(37) Commentaar

 
LRT`er van de maand - mei 2008
geschreven door Jinx   
Thursday 01 May 2008

LRT`er van de maand mei 2008
LRT`er van de maand mei 2008
LRT staat voor Limburg Racing Team. Maar de LRT'er van de maand mei is geen Limburger en komt uit Noord-Holland. De LRT'er van deze maand rijdt heel sportief over de openbare weg, maar is geen racer en begeeft zich ook niet op het circuit. Maar dat deze LRT'er een volledig lid van het Team is staat als een paal boven water. En hij maakt eigenlijk al deel uit van dat team sinds de begindagen van LRT: hij is -afgezien van de stichters van LRT- een van de eerste officieel geregistreerde gebruikers van deze site.

Het bijzondere is dat hij tot op de dag van vandaag nog steeds een van de actiefste gebruikers van LRT is, in topics op het forum, bij de organisatie van activiteiten, bij het beoordelen van artikelen maar ook en vooral door veel te rijden, door deel te nemen aan groepsritten of te rijden met individuele LRT'ers. Wat dat betreft kent hij de omgeving van Zuid-Limburg, de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen als zijn broekzak.

Samengevat: deze LRT'er van het eerste uur heeft door zijn langdurige inzet zijn status van LRT'er van de Maand meer dan verdiend. Hier is:

 

(47) Commentaar
Lees meer...
 
MV Agusta Bestiale
geschreven door Jinx   
Friday 18 April 2008

MV Agusta Bestiale
MV Agusta Bestiale
De MV Agusta Bestiale concept motorfiets trok veel aandacht toen deze in Parijs vorig jaar werd onthuld . Nu is definitief bevestigd dat deze custom als ombouwkit in productie gaat. Gebaseerd op het rijwielgedeelte en motorblok van de Brutale 910, gaat de MV Agusta Bestiale gekleed in een scherp, minimalistisch ontwerp.
Mv Agusta Bestiale heeft een futuristische uitstraling met een slanker zadel om het comfort van de Brutale te behouden en een 10mm kortere brandstoftank om de berijder dichter bij de handvaten te brengen. De hoeken van de witte carrosserie ontberen grote graphics of details die de vorm zouden breken – voor een uiterst klein projectorlicht, LED achterlicht en aan weerszijden van de tank uiterst kleine onopvallende LED knipperlichten.
De Bestiale werd in oktober 2007 onthuld tijdens de motorshow van Parijs op de stand van de Franse MV Agusta importeur door managers van MV en de ontwerper van de motorfiets, de in Nigeria geboren Fransman Yacouba Galle.

 

(24) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - april 2008
geschreven door Jinx   
Tuesday 01 April 2008

LRT`er van de maand april 2008
LRT`er van de maand april 2008
De LRT'er van de maand april heeft net als die van maart twee hobbies, en beiden vinden plaats op twee wielen: motorrijden en fietsen. Deze gemeenschappelijke interesses waren ook een voorname reden van Sjeuriezer om de LRT'er van deze maand te nomineren.

Verbazingwekkend was de hoeveelheid jeugdfoto's die deze LRT'er van de maand kon aanleveren, en dan met name foto's  waarop hij met een motor te zien was. Reeds als kleine jongen is hij al op meerdere merken en modellen motorfietsen te zien. Het geeft maar aan dat reeds van jongs af aan zijn leven in het teken van motoren stond.

En ool al is daar de liefde voor de wielersport bijgekomen, deze LRT'er van de maand bewijst zowel op het circuit als op de weg dat motorrijden nog steeds een belangrijk deel van zijn leven vormt.

Lees erover in het volgende interview:

 

 

(54) Commentaar
Lees meer...
 
Olieboycot tegen Nederland
geschreven door Dokkie   
Monday 31 March 2008

benzinebon specimen
benzinebon specimen

Naar aanleiding van het uitkomen van de film "Fitna" van Geert Wilders is er afgelopen weekend een spoedberaad geweest van Islamitische leden van de OPEC landen. Om een voorbeeld te stellen wordt een olieboycot tegen Nederland voorbereidt. Met bedoeling een run op benzine te voorkomen, houdt de Nederlandse regering een en ander voorlopig stil. Het is echter wel zo goed als zeker dat de benzine, evenals bij de olieboycot in 1973, opnieuw op de bon gaat. Naar verwachting zullen we vanaf overmorgen niet meer kunnen tanken zonder benzinebonnen.

 

 

 

(24) Commentaar
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 56 van 153

Advertenties

Syndicate