Navigatie:    Nieuws

Kort LRT Nieuws

Motor Reviews
Nieuw op LRT: Motor reviews! We hebben een nieuw gedeelte op LRT dat gevuld zal gaan worden met motor reviews, het eerste artikel staat inmiddels online! (13) Commentaar
 

Aankomende LRT evenementen

No Events

Advertentie

LRT`er van de maand - november 2008
geschreven door Jinx   
Saturday 01 November 2008

LRT`er van de maand november 2008
LRT`er van de maand november 2008
Bert en Ernie, Peppie en Kokkie, Theo en Thea, de dikke en de dunne, Hepie en Hepie, van Kooten en De Bie, Snip en Snap, Geer en Goor, Barend & Van Dorp, Mini en Maxi, Gert en Hermien, Lebbis en Jansen, Bassie en Adriaan: de LRT'er van de maand november is er een van een duo. Althans, zijn naam wordt altijd in één adem genoemd met die van een ander.

Samen zijn ze verantwoordelijk voor zowat 75% van het offtopic geklets op LRT, maar geen mens die daarover valt want ze kletsen toch het meeste elkaar de oren van de kop. Wink Deze maand staat echter maar een van hen in het nazomer zonnetje en niet zijn partner in crime.

Daarom rijden we op een avond naar Geleen om hem te interviewen, en we zijn nog niet goed en wel binnen of we worden meegetroond naar zijn trots en nieuwste aanwinst: zijn splinternieuwe motor. Enthousiast worden we op alle technische aspecten en voordelen van de motorfiets gewezen. Maar als we twee uur later weggaan hebben we weer een volledig interview met de volgende LRT'er van de maand.

Hier is:

(69) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - oktober 2008
geschreven door Jinx   
Monday 29 September 2008

LRT`er van de maand oktober 2008
LRT`er van de maand oktober 2008
De LRT'er van de maand Oktober is bezeten van één merk. Zijn motoren en auto's zijn van dat merk en als het mogelijk zou zijn zou zijn fiets, pc en koffiezetapparaat ook van dat merk zijn. Waarom? We weten het niet, maar misschien legt hij het wel uit in zijn interview. Overigens is het niet het merk van de motorfiets waarmee hij op de introfoto staat, blijkbaar is dat een jeugdzonde.

Verder is de LRT'er van deze maand......een druk, zeer druk bezet persoon. En dat treft, want dat zijn wij ook. Of beter gezegd dat treft niet, want daardoor konden we maar niet tot een afspraak voor een interview komen. En we moeten dan ook met het schaamrood op de kaken toegeven dat we uiteindeljk het interview door het uitwisselen van pb's hebben afgenomen.

Weten jullie al wie het is? Nee, die LRT'er is het dus niet....Wink Het is wel .....

(76) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - september 2008
geschreven door Jinx   
Sunday 14 September 2008

LRT`er van de maand september 2008
LRT`er van de maand september 2008
Gezien de omstandigheden rond Ivo en het extreme tijdsgebrek dat zowel ons als de volgende LRT'er van de maand de afgelopen weken teisterde, hebben we in onderling overleg besloten het publiceren van het interview een maand uit te stellen en deze LRT'er tot LRT'er van de maand oktober uit te roepen. Dat betekent dat jullie een maand langer onder elkaar kunnen steggelen en raden wie de opvolger van Rodg wordt. Wink

Onze excuses aan alle LRT'ers voor hun versleten F5 toetsen en gebrek aan nachtrust... Laughing

(11) Commentaar
Lees meer...
 
In Memoriam: Raaz - Ivo Raes
geschreven door VTX   
Friday 29 August 2008
Raaz
Raaz - Ivo Raes
6 maart 1979 - 21 augustus 2008

Afscheidstekst door de Gladiatori:

Sommigen hebben je pas een paar maanden geleden leren kennen. Voor diegenen was Ivo iemand die vertelde over “lijnen rijden” terwijl je zelf nog niet wist, waar hij het over had. Het concept “lijnen rijden” werd echter snel duidelijk als je dan als wannabe, voor de eerste keer achter hem aan reed. Vloeiend, het leek alsof hem het totaal geen moeite kostte, terwijl je zelf aan het gooien en smijten was om je fiets door de bocht te krijgen. Onder de hoede van Ivo ‘the kneedown king’ werden dan ook al snel bij deze mensen de eerste Kneedowns gemaakt.

Anderen kennen je al veel langer, sommigen zelfs al 14 jaar.
Als we eerlijk mogen zijn was Ivo toen ter tijd best een nerd, compleet met brilletje en hoog stekel kapsel. Maar hij deed goed zijn best om erg stoer over te komen! Echt een typische puber, op zoek naar een eigen identiteit. Een puber was je niet meer, maar of je je eigen identiteit hebt gevonden weten we eerlijk gezegd niet. We kennen nm.2 Ivo’s. De identiteit van Raaz, let wel, dubbel A Z kennen we allemaal. Zijn eerste bochten werden gemaakt op het circuitje Epen-Slenaken, waar vanaf het begin zijn scheve zithouding opviel. Na 2 jaar werd dit circuitje eigenlijk te klein voor zijn ambities en capaciteiten. De rurberg moest de plek worden waar hij al zijn capaciteiten maximaal kon benutten en verder ontwikkelen. Ivo was niet de enige met deze ambities, samen met Peyke, Saffie, D@nny, Joep, Spuit11 en ikzelf maakten we de rurberg onveilig. Het “gladiatori-tijdperk” was geboren. De pauze’s die we tijdens deze ritten maakten, waren voor Raaz een mooie gelegenheid om (vaak op onze kosten) een lekkere currieworst en een kop homo-nectar te nuttigen. Wij maakten van de pauze’ s gebruik om Raaz een beetje te dollen. Linker-bocht Rechter-spiegel houding, benen die te ver naar buiten uitstaken, zijn witte laarsjes, alles werd tegen hem gebruikt. Menigeen heeft dubbel gelegen van het lachen op de manier waarop hij, telkens weer, toehapte en zich verdedigde! Maar ondertussen reed deze Raaz wel menigeen zoek op de door ons omgedoopte Raazberg, de Vunckensleiffe, Epen-Slenaken of op de talloze ritten die we samen gemaakt hebben. (57) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - augustus 2008
geschreven door Jinx   
Friday 01 August 2008

LRT`er van de maand augustus 2008
LRT`er van de maand augustus 2008
Het is misschien al eens vaker vermeld maar voor de uitverkiezing van en interview met de volgende LRT´er van de maand is telkens heel wat geregel noodzakelijk. De agenda's van ons en de LRT'er van de maand worden naast elkaar gelegd om tot een passende datum voor een afspraak te komen, vervoer moet worden geregeld en een oppas voor onze dochter moet worden ingeschakeld.

Dit alles onder druk van de deadline van een nieuwe maand en tussen alle dagelijkse beslommeringen door.

 

Voor de LRT'er van deze maand was dit echter helemaal niet nodig . Het kostte niet meer dan een paar mails en een vergaderverzoek vanuit Outlook om tot een afspraak voor een interview te komen. De LRT'er van augustus werkt namelijk voor een bekend telecom bedrijf in het zuiden des lands, tevens de grootste klant van mijn werkgever. Het hoofdkantoor van zijn werkgever is maar een honderdtal meters van mijn werkplek verwijderd.

Tijdens het interview bleek de LRT'er van augustus toch een sportievere rijder te zijn dan wij hem hadden ingeschat. Een nieuwe motor kopen omdat je rijstijl te extreem wordt voor de oude, op het circuit rijden omdat je rijstijl te extreem is voor de openbare weg....

Anyway, hier is onze volgende sportieve LRT'er van de maand, hier is:

(63) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - juli 2008
geschreven door Jinx   
Tuesday 01 July 2008

LRT`er van de maand juli 2008
LRT`er van de maand juli 2008
De LRT'er van deze maand is gek op motorsport. Hij doet aan motorsport op circuits, schrijft over motorsport en kijkt naar motorsport. En dan niet alleen kijken naar motorsport op televisie, ook bezoekt hij graag de races.

Typerend is dat het weekend dat wij deze LRT'er van de maand wilden interviewen, deze naar de TT in Assen was afgereisd. Het interview werd dan ook uiteindelijk gehouden tussen de overblijfselen van een geslaagd TT weekend: een te luchten gehangen slaapzak,  een te drogen gehangen motorpak en een krat met lege flessen bier. Wink

Gelukkig had onze uitverkoren LRT'er geen nadelige effecten van het lege kratje overgehouden en had hij na dit drukke en welverdiende TT weekend nog tijd en puf om ons te woord te staan.

Hier is:

 

(67) Commentaar
Lees meer...
 
Kilometerheffing voor motorrijders?
geschreven door Warped1   
Friday 20 June 2008
Kilometerheffing voor motoren
Kilometerheffing voor motoren
Motorrijders dreigen op termijn toch kilometerheffing te moeten gaan betalen, ondanks herhaalde beloften van verkeersminister Camiel Eurlings dat dat niet zal gebeuren. Dat meldde RTL Nieuws vanavond.

RTL Nieuws heeft van een hoge ambtenaar op het ministerie van Verkeer en Waterstaat te horen gekregen dat motorrijders alsnog kilometerheffing zouden moeten gaan betalen, zodra dat technisch mogelijk is. Het is nog onduidelijk wanneer dat het geval zal zijn. Volgens de motorrijders Actie Groep is apparatuur die voor de elektronische heffing in het voertuig moet worden aangebracht niet zonder meer op (of in) iedere motorfiets te monteren. De apparatuur voor motorfietsen zal geschikt moeten zijn om in weer en wind in de buitenlucht te worden gebruikt en anders dan bij auto's bestaat bij motorfietsen bovendien nog het risico van diefstal van de apparatuur.

(23) Commentaar
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 153

Advertenties

Syndicate