Navigatie:    Nieuws

Kort LRT Nieuws

Motor Reviews
Nieuw op LRT: Motor reviews! We hebben een nieuw gedeelte op LRT dat gevuld zal gaan worden met motor reviews, het eerste artikel staat inmiddels online! (13) Commentaar
 

Aankomende LRT evenementen

No Events

Advertentie

LRT`er van de maand - mei 2009
geschreven door Jinx   
Friday 01 May 2009

LRT`er van de maand - mei 2009
LRT`er van de maand - mei 2009
Nu we alle 'Gladiatori' in LRT's eregalerij hadden staan, waren we benieuwd wie zij zouden kiezen als volgende LRT'er van de maand. Gezien hun reputatie hadden we wel verwacht dat het om een sportieve rijder zou gaan. Peyke beantwoordde met zijn keuze aan onze verwachtingen en op een mooie voorjaarsdag reden we naar Maastricht om het interview met de volgende LRT'er van de maand op te nemen.

 

Aangekomen bij het adres treffen we naast de voordeur meteen een bordje aan met de tekst: "Hie woene Mestreechtenere". Dat belooft wat. We worden echter hartelijk ontvangen en al gauw gaat het gesprek over de hobby die alle LRT'ers gemeenschappelijk hebben: motoren.

 

Al gauw blijken we met een uniek soort sportieve rijder te spreken, want daar waar de meeste buikschuiverbestuurders vaker van hun -veelal Japanse- machines wisselen als van hun ondergoed, rijdt deze LRT'er van de maand nog steeds op zijn eerste motor, is hij hier nog steeds zeer tevreden mee en is dus ook niet van plan op een ander merk of type over te gaan.
Twee uur later rijden we tevreden en een interview met een tevreden motorrijder rijker weer terug naar huis. Met nogmaals onze dank voor het appelgebak dat we voorgezet kregen.

(97) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - april 2009
geschreven door Warped1   
Wednesday 01 April 2009

LRT`er van de maand - april 2009
LRT`er van de maand - april 2009
Het is weer zover, halverwege de maand begint het bij ons al een beetje te kriebelen. Noem het zenuwen, noem het plankenkoorts maar we voelen dan een opkomende onrust. De LRT'er die we de vorige maand hebben geinterviewd laat ons namelijk tegen die tijd weten wie hem of haar mag opvolgen. Ook de vraag aan de opvolger wordt bedacht en uitgewisseld. Dan volgt er een periode waarin we contact zoeken met de gelukkige en onze agenda's naast elkaar leggen om tot een afspraak voor het volgende interview te komen.

 

Ook dat is dit keer gelukt, we hebben afgesproken op een doordeweekse avond, maar door het drukke sociale schema rij ik (Warped1) dit keer alleen naar de aanstaande LRT'er van de maand. De ontvangst is hartelijk, de sfeer gezellig en al veel te snel zijn we ook door de laatste vragen heen. Op zich is er niets bijzonders of vermeldenswaardigs met dit interview aan de hand ware het niet dat:

 

We ze met dit interview eindelijk compleet hebben. 'Ze', dat zijn de Gladiatori, het groepje racers, kletsers, posers maar vooral vrienden die binnen LRT een subcultuur hebben gevormd.

En het ging net zoals met met de voetbalplaatjes van Albert Heijn, het heeft een tijd geduurd voordat we ze eindelijk compleet hadden. Telkens als we dachten dat ze een collega Gladiatori zouden kiezen als volgende LRT'er van de maand, werd er iemand anders verkozen. Maar uiteindelijk is het met veel geduld dan toch gelukt, en gelukkig konden we geen dubbele krijgen die we hadden moeten ruilen. Wink Ons plakboek met als titel 'Gladiatori' zit nu vol, want hier is:

(76) Commentaar
Lees meer...
 
Bikers Wannahaves
geschreven door Cyberbob   
Monday 09 March 2009

Wannahave Bike
Wannahave Bike
Ondanks alle negatieve berichten omtrent de economische malaise, die we dagelijks via de media voorgeschoteld krijgen, mag een mens nooit ophouden met dromen. Dromen voegen immers iets toe aan je leven. Ze geven je een doel en iets om naartoe te werken. In deze rubriek komen dromen uit. Althans de dromen die betrekking hebben op 2 wielen. Voor alle andere dromen wil ik graag verwijzen naar de Glossy Magazines die zo gretig aftrek vinden bij de, iets verderop gelegen, tankstations... 

Stel dat ooit die Jackpot op jouw lotnummer valt. Of stel dat die stinkend rijke oudoom net jou in zijn testament heeft benoemd tot enige erfgenaam. Mocht je je dan afvragen wat in hemelsnaam te doen met al die poen, dan heb je hier alvast een suggestie waarop je dan een gedeelte van je vers verworven rijkdom kunt stukslaan. Al surfend over mijn gebookmarkte sites kwam ik deze droomfiets tegen.

(21) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - maart 2009
geschreven door Jinx   
Sunday 01 March 2009

LRT`er van de maand maart 2009
LRT`er van de maand maart 2009
De LRT' er van de maand Maart 2009 was wel heel erg verrast met zijn uitverkiezing. Hij ging er namelijk vanuit dat je, om in aanmerking te komen voor de titel van LRT' er van de maand, al vanaf je veertiende moest motorrijden, al een dozijn motoren moest hebben versleten voor je achttiende en ondertussen zoveel rijervaring moest hebben opgedaan om de gemiddelde VRO instructeur het snot voor de ogen te kunnen rijden.

Uiteraard zou deze persoon zich al een paar uur na oprichting van LRT op de site moeten hebben aangemeld en zich qua aantallen posts moeten kunnen meten met VTX (of Saffie & Peyke).

 

Natuurlijk is dat niet zo, LRT is een forum van motorrijders voor motorrijders, een grote rijervaring is geen vereiste om je bij LRT aan te melden en aantallen posts en tijdstip van aanmelding is geen criterium om verkozen te kunnen worden tot LRT'er van de maand.

 

De LRT' er van deze maand heeft al jarenlang zijn motorrijbewijs, maar tegelijk ook relatief weinig motorervaring. Waarom hij dan toch zo bedreven en gedreven kan motorrijden, legt hij zelf in dit interview uit.

 

(74) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - februari 2009
geschreven door Jinx   
Sunday 01 February 2009

LRT`er van de maand februari 2009
LRT`er van de maand februari 2009
We nemen nu al ruim 2 jaar lang elke maand een interview af en de tijd die daarvoor nodig is varieert behoorlijk en is met name afhankelijk van de breedsprakigheid van de geinterviewde (het zgn. OH-gehalte). Het interview met de LRT'er van de maand februari 2009 is echter met voorsprong het snelste dat we ooit hebben afgenomen. Dat lag dit keer niet aan de LRT'er van de maand, maar aan ons.

Het begon althans allemaal goed: laptop mee, de route naar het adres kenden we uit ons hoofd want we hadden daar al eerder een LRT'er van de maand geinterviewd (hint hint). Eenmaal daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen en na wat inleidend geklets werd de laptop tevoorschijn gehaald en aangezet.

Waarna het onvoorstelbare gebeurde: de accu bleek het begeven te hebben dat veranderde de laptop in één klap in een leuk bijzettafeltje.

Echter niet getreurd, want de LRT'er van deze maand had zijn huiswerk al goed gemaakt en had de vragen én antwoorden van het interview al uitgewerkt. En zo kwam het dat we al na een recordtijd de deur achter ons dichtdeden en we weer aan onze rit naar huis konden beginnen.

Anyway, veel leesplezier met dit interview.

 

(97) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - januari 2009
geschreven door Jinx   
Thursday 01 January 2009

LRT`er van de maand januari 2009
LRT`er van de maand januari 2009
Het is op een avond een paar dagen voor nieuwjaar als we over de A73 rijden, op weg naar onze afspraak met de volgende LRT'er van de maand. Net als we voor de tunnels de snelweg verlaten schieten er hier en daar plotseling vuurpijlen de donkere lucht in, alsof men al wil vieren dat de nieuwe kandidaat bekend is.

Vanavond gaat de reis naar... het circus! Het cirque d'hiver in Roermond om precies te zijn. De eerste LRT' er van 2009 wacht ons al op bij de ingang en begeleid ons langs de tijgerkooi naar binnen naar de piste voor een fotosessie. Ook al hebben we afgesproken op een tijdstip tussen de twee voorstellingen door, er heerst hier nog altijd een bedrijvigheid van jewelste. Daarna nemen we het interview af in de schminckkamer, en de LRT'er van de maand januari is er alweer vandoor om zich klaar te maken voor de volgende voorstelling.

Als we tevreden weer naar huis terugrijden is er een ding wat ons opviel aan de nieuwe LRT' er van de maand: de vanzelfsprekendheid. Vanzelfsprekendheid om -als vrijwilliger-te werken bij een circus, om met een oudere motorfiets het circuit op te gaan of om het Limburgse dialect te praten. In zijn eigen woorden: gewoon, omdet ’t kin! Vanwege die vanzelfsprekendheid hebben we dit interview dan ook -vanzelfsprekend- een extra Limburgs tintje meegegeven. Hier is:

 

(85) Commentaar
Lees meer...
 
Het weer
geschreven door MindCrime   
Wednesday 17 December 2008

weerbericht
weerbericht
Wat is er, naast de motor, van heel groot belang voor een motorrijder?                                                                                                             

Juist, dat is het weer. Welk weer krijgen we: is het droog maar wel koud? Regent het, maar is het toch een lekkere temperatuur?

Sinds ik mijn A bewijs heb, ben ik vertrouwd geraakt met "Ot Moan" en "fijne avond".
Altijd ff het nieuws afkijken voor het weerbericht. Er staan ook verschillende weersites in mijn favorieten.

Het weer heeft een grote invloed op ons en je ziet er ook vaak wat over staan bij de "wanna ride" topics. 

 

 

(28) Commentaar
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 40 van 153

Advertenties

Syndicate