Navigatie:    Nieuws

Kort LRT Nieuws

Motor Reviews
Nieuw op LRT: Motor reviews! We hebben een nieuw gedeelte op LRT dat gevuld zal gaan worden met motor reviews, het eerste artikel staat inmiddels online! (13) Commentaar
 

Aankomende LRT evenementen

No Events

Advertentie

LRT in beweging
geschreven door Dokkie   
Friday 02 October 2009

logo LRT
logo LRT

LRT, hoe zit dat ook al weer in elkaar?

De stichting LRT, opgericht 4 februari 2005 heeft tot doel:                                                                                     

Het met elkaar in contact brengen van liefhebbers van motoren.                                                                           Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

 

(40) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - oktober 2009
geschreven door Racemus   
Thursday 01 October 2009

LRT`er van de maand - oktober 2009
LRT`er van de maand - oktober 2009
Nadat Racemus door La Vieux was uitverkoren tot LRT'er van de maand September, was het vervolgens weer de beurt aan hem om de volgende bofkont aan te wijzen, en deze te interviewen. In Luuk's eigen woorden:

Na een lange dag werken samen met de dames naar de toekomstige LVDM gereden.
Ik heb mijn secretaresse bij me en aanhangsel. Schocked
Na even  Blahblah en   CoffeeMachine mocht de secrateresse de nieuwe LVDM het eerst feliciteren. Embarrased
Na een verbaasde  Schocked kwam uiteraard meteen de vraag waar die felicitatie goed voor was Clown
Daarna maar vertelt dat hij LVDM van de maand is en na met een stelletje grote ogen bijgekomen te zijn van de schrik zijn we het interview begonnen Cool

Luuk, bedankt voor het interviewen van je opvolger, hier is:

 

(84) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - september 2009
geschreven door Jinx   
Tuesday 01 September 2009

Image
LRT`er van de maand - september 2009
Deze maand gaan we iets veranderen aan de manier waarop de interviews worden afgenomen. Niet alleen hebben wij steeds minder tijd voor de interviews, het werd ook onmogelijk om mensen te verrassen met hun benoeming tot LRT'er van de maand. Ieder pb of mail waarmee we contact zochten met de aanstaande LVDM was genoeg om hem of haar op de hoogte brengen van de benoeming. Daarom lieten we La Vieux het interview houden en geven het woord aan haar:

Maandagavond had ik (la Vieux) met de nieuwe LVDM en aanhangsel afgesproken om vrijdagavond een bakje koffie te doen. Dinsdagmorgen kreeg ik van Warped en Jinx de vraag of de nieuwe lrt-er van de maand al bekend was en of ik de tijd en zin had om het interview zelf te doen. Nou dat kon dus vrijdagavond in een moeite door LOL. Toen ze er waren even Blahblah en de laptop erbij gepakt. Hij zat net aan de koffie te lubberen toen ik hem vertelde van het pbtje van Warped en dat ik had gezegd dat ik het interview dus vrijdag meteen kon afnemen. Nou ik kan je zeggen het is werkelijk geweldig om eerst die grote ogen te zien, dan de big smile, het geluid van dat meen je niet (en de koffievlekken op zijn shirt omdat hij van schrik geknoeid had). Mijn avond was ermee geslaagd, taak aan mij om samen met hem een leuk interview ervan te maken. Esther, het interview is heel goed gelukt. hier is:

(84) Commentaar
Lees meer...
 
Chinees steelt motor in onderdelen
geschreven door Jinx   
Thursday 20 August 2009
Ze stelen zelfs onder het rijden
Ze stelen zelfs onder het rijden
Een man uit het chinese stadje Chongqing is gearresteerd omdat hij vijf jaar lang motoronderdelen had gestolen op zijn werk . Zhang werkt  aan de lopende band in een fabriek waar ze die voertuigen maken.
Hij wilde ook zelf graag een motorfiets, maar had daar geen financieen voor.  Al gauw kwam hij op het idee om de onderdelen te stelen op zijn werk, en thuis in elkaar te zetten. Toen Zhang na 5 jaar eindelijk klaar was met het in elkaar schroeven van zijn motorfiets, kwam hij ermee naar zijn werk waar de politie hem echter aanhield.
De hele zaak kwam al gauw aan het licht: Zhang had namelijk geen rijbewijs, maar ook geen aankoopbewijs van zijn motorfiets.

Hij moest zijn voertuig daarop inleveren bij de fabriek, en kreeg bovendien een boete van €500(12) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - augustus 2009
geschreven door Jinx   
Saturday 01 August 2009

LRT`er van de maand - augustus 2009
LRT`er van de maand - augustus 2009
We hadden de LRT'er van deze maand bijna niet meer gehaald. Door allerlei beslommeringen en omstandigheden bleef er maar geen tijd voor een interview over en wat dat betreft moet ook LRT af en toe wijken voor de ziekte of een verjaardag van een kind.....

Gelukkig konden we via mails en pb's een snelle inhaalslag maken en zo konden we toch over alle foto's en antwoorden beschikken voor het interview hieronder.

Met dank aan de LRT'er van deze maand en enkele moderators voor hun hulp is hier het interview met:

(66) Commentaar
Lees meer...
 
LRT`er van de maand - juli 2009
geschreven door Jinx   
Wednesday 01 July 2009

LRT`er van de maand - juli 2009
LRT`er van de maand - juli 2009
Het toeval wil dat de LRT'er van deze maand de partner is van iemand die ook al eens LRT'er van de maand was. Dat kwam goed uit want we wisten zo nog waar we moesten zijn. Tegelijkertijd echter herinnerden we ons een voorval dat destijds plaatsvond net voordat we het huis verlieten: niet helemaal oplettend waar we liepen stonden we bovenop de kat des huizes, die meteen luid blazend het haze (of beter gezegd katte)pad koos.

Onderaan het interview dat we toen publiceerden hadden we netjes onze excuses aangeboden aan de felis domestica: "tevens  wenst de eindredactie bij deze nogmaals welgemeende excuses aan te bieden aan de kat." Maar helemaal zeker of het dier onze excuses geaccepteerd heeft zijn we nog steeds niet als we bij het huis aankomen en aanbellen.

Gezien het mooie weer vindt het interview plaats in de tuin, maar al gauw draait het zwart witte tamme roofdier rondjes rond de tuinstoelen en we vrezen dan ook een aanval op onze kuiten. Als we echter op een onbewaakt moment een hand op de zitting van de stoel leggen ziet het mauwbeest de kans schoon en met een goedgemikte aanval laat het even duidelijk weten hoe scherp kattenagels zijn.

Blijkbaar is dat voldoende genoegdoening voor onze wandaden want de kat loopt hierna gedecideerd het huis weer in. De rest van het interview verloopt dan ook zonder incidenten, en vol trots kunnen we de volgende LRT'er van de maand presenteren:

 

(106) Commentaar
Lees meer...
 
Brengt Lamborghini weer een motorfiets uit?
geschreven door Warped1   
Thursday 18 June 2009

Lamborghini motorfiets?
Lamborghini motorfiets?
In het midden van de jaren 80 had het beroemde automerk al met de Design 90 een motorfiets in een zeer beperkte oplage uitgebracht, maar er werden er maar vijf of zes van gemaakt en het project ging jammerlijk de mist in.

De opvolger, de Lamborghini Caramela, is genoemd naar een bekende Spaanse stier die in 1877 in de Arena van Madrid sterker bleek te zijn dan een tijger en een leeuw.

Naar verluidt zou deze motorfiets gebruik maken van een V4 1000 cc motorblok en een vermogen ontwikkelen van om de 200 pk.

De nieuwe Lamborghini zou gebruik maken van heel wat technische snufjes en voor het frame zou een gecombineerd buizenframe/carbon gebruikt worden. De Caramela wordt een sportieve superbike en wil de concurrentie aangaan met de MV Agusta F4 312RR en de Ducati 1098 R.

Je kunt alvast wegdromen aan de hand van de foto onderaan dit artikel, maar het is nog maar de vraag of de echte motorfiets er in zijn definitieve vorm zo zal uitzien en in hoeverre hij afwijkt van deze foto.

 

 

(18) Commentaar
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 32 van 153

Advertenties

Syndicate